Wednesday, August 26, 2009

me being JOHORian once again........

Skang ni kene tukar status tempat - nusajaya, johor.ahahahaha.....
finally dapat gak aku g site kat johor n sekaligus meninggalkan department yg xde kene mengena ngan course yg aku amek dulu..huhuhu..walaupon sedikit sedih krn makhluk2 di dalam dept itu sgt menyenangkan tp demi mase depan..eceihhhh...poyo jer.

agak tergesa2 pindah kat johor. biase la company gua klu da bagi order, time2 tu jugak nak kene buat.gilerr ar..
disebabkan kene g johor dengan kadar 'mee instant' jd aku byk terlepas bende2. dan paling xbest, aku xdpt babysit anak buah aku yg berbulu mate unta walaupon da janji ngan me-kakak.huhuu...sory bangat sis!!! 1 more, gua xdapat teman 'me-adik UKM' shopping utk konvo..(lambat book aku la ko)
dan yg paling2 terkilan time aku berangkat me-mama xde kat umah.huhuhu...sadis sungguh..
afte sume nasihat kat dunia ni me-ayah bekalkan, aku pon g ar naik hilux company aku yg amek aku kat umah. org yg ucapkan farewell kat aku pon juz 'me-adik 2nd last' n me-ayah. 'me-adik bongsu' n 'me-abang atas aku' xde sbb g beli ABC. maklumla tengahari...

tp xpe..1st day pose ari tuh aku balik (naseb baik johor cuti :P~) n sempat la sahur + buka ngan sume family aku (even not at a same time) except 'me-adik bwh aku' xle nak balik. ade test driving berkomputer katenyer...huhuhu

anyhow, gua agak hepi berade d johor. bak kate pepatah, sirih pulang ke ganggang..kih..kih...
so, wish me luck!!!

4 comments:

Syida Wakaka! said...

warghhh! ko sgt kejam...abis tuh sape ag yg nk teman g shohopping??? T^T

keyno said...

ape kate ko pon keje johor.hahaha

siLLy miZzY said...

ha...
sume org g la rmai2 brkmpng
kt johor 2...
skali ngn BAKAL kkk ipar..
hehehe

keyno said...

siyut ko mizah..huhu~